Чернівецький першачок після падіння в школі опинився в реанімації (Відео)

Опубліковано:
Першокласник чернівецької школи Олег Киселиця впав із підвіконня на підлогу у шкільній вбиральні.
 
Ніяких помітних ознак небезпеки для здоров'я дитини ніхто не помітив, а за кілька днів хлопчика забрали у реанімацію. Лікарі виявили в голові дитини велику гематому.
 
Мати хлопчика розповідає, що того дня забирала сина зі школи і їй сказали, що він впав у вбиральні з підвіконника, повідомляє "Букінфо". 
 
Потому дитина почала скаржитися на вушні болі і матір подалась до отоларинголога. Лікар прописала знеболювальне. А вночі в хлопчика почались судоми. Перелякані батьки викликали “швидку”.
 
Нейрохірурги виявили в голові травмованої дитини гематому і одразу прооперували. Наразі Олег перебуває у реанімації у важкому стані – в нього набряк мозку.
 
У школі стверджують, що зробили усе належне. Після травмування дитини повідомили матір і адміністрацію школи. Тепер для лікування Олега в школі збирають кошти.
 
Медсестра школи у той день була відсутня на роботі через стажування. Каже, якщо б була на місці, то викликала б “швидку”.
 
Службове розслідування дій працівників школи і лікувального закладу в який спершу звернулася матір, проводять в міській раді.
 
Медики ж кажуть, що в дітей травми голови без видимих ознак трапляються часто. Тож радять батькам в таких випадках обстежувати дитину і в невропатолога.
 

 

Про Захід