На Хустщині позмагаються велосипедисти-екстремали (АНОНС)

Опубліковано:





Відкритий Чемпіонат Хуста з крос-кантрі на короткому крузі та апхіл триватиме на Хустщині упродовж 8-9 листопада. У положенні про Чемпіонат організатори описово зазначають про прийдешній захід: “Підйом вгору Рокосово. Замкова гора ХСО”. – пише Панорама Мукачева.

Метою змагань у Велооб'єднанні, яке виступає організатором заходу, визначено популяризацію гірського велосипеда та велоспорту в регіоні; пропоганду здорового способу життя та активного відпочинку; визначення найкращих спортсменів -аматорів МТБ велоспорту регіону.

Вказані змагання є загальнодоступним масовим спортивним заходом. Учасником змагань може стати кожен охочий, однак, до потенційних учасників все ж є певні вимоги. Так, бажаючі взяти участь у змаганнях повинні мати не менш як 18 років (всі учасники, які не досягли віку 18 років, повинні надати письмовий нотаріально засвідчений дозвіл батьків або опікунів, можлива також їхня особиста присутність. В обидвох випадках необхідні документи, що засвідчують родинні зв'язки із неповнолітнім). Крім того, аби бути допущеним до Чемпіонату, необхідно зареєструватись, заповнивши анкету учасника. Передбачено і стартовий внесок під час реєстрації у сумі 70 грн.

На підйом в гору допускатимуться учасники на шосейних велосипедах, крім того, кожен з учасників МТБ та марафонів зобов'язаний мати велосипедний шолом. Якщо під час проходження дистанції учасника буде помічено без шолома, його дискваліфікують на ці перегони.

Учасники змагатимуться у категоріях:

Юнаки віком 15-18 років

Дорослі від 18 до 29 років

Дорослі від 30 до 40 років

Ветерани 40 +

Остаточно вікові категорії будуть формуватися під час реєстрації в залежності від кількості учасників в категорії.


Про Захід