Гостинний двір Чарда – ідеальне місце для святкування  важливих подій

Опубліковано:

Свято – це завжди неповторна і унікальна подія в житті кожної людини, саме через це воно повинно бути ідеальним. Зупинивши свій вибір на ресторані Чарда для святкування важливих подій, ви залишитесь вражені та задоволені.

Вишуканий смак страв гідний найважливіших подій

Однією з найважливіших умов гарного святкового банкету є якість і різноманітність страв. Підбір страв для застілля має не тільки відповідати тематиці свята, але і смаковим перевагам гостей. Шеф кухар Гостинного двору Чарда в Ужгороді завжди готовий запропонувати широкий асортимент страв української, європейської та угорської кухні.

Просторий і розкішний банкетний зал

Чудовий дизайн банкетного залу в теплих і світлих тонах підійде для різного роду святкових подій. В просторому залі можна розмістити від 100 до 150 персон. Не менш важливим моментом є розташування столів у залі. Завдяки правильному плануванні ваші гості будуть почувати себе комфортно. В залі є можливість розмістити фото- зону та зону для побажань, шоколадний фонтан, фуршетний стіл, місце для розваг гостей.

По-сімейному затишний ресторан-колиба з відкритим вогнищем

Для відпочинку та святкування урочистих подій Гостинний двір Чарда в Ужгороді пропонує ресторан-колибу з відкритим вогнищем посеред залу. Це прекрасне місце для святкування різноманітних свят: від камерного весілля до дня народження! Затишна музика, смачні страви та цікавий інтер'єр – створюють особливий колорит та приємну атмосферу.

Зручне місце для неформальних ділових зустрічей

Якщо ви вирішили провести ділову зустріч у невимушеній атмосфері, або маєте бажання залишитися на одинці з власними думками, тоді лобі-бар Гостинного двору Чарда це те, що вам потрібно. Приглушене світло, мелодійна музика, сучасний інтер'єр, елітні сорти кави та чаю, алкогольні та безалкогольні напої, велике різноманіття коктейлів та десертів очікують Вас в лобі-барі.

Свято – навіть в дрібницях

Розкішний стіл для банкету без правильного сервірування – неможливий. У ресторані Гостинного двору Чарда в Ужгороді працюють справжні чарівники- кулінари, які вміють додати кожній страві не тільки неперевершений смак, але і неповторний зовнішній вигляд. Досвідчений персонал нашого ресторану створить для вас картину кулінарної досконалості, ще раз довівши високий рівень обслуговування в нашому закладі.

Стандарти обслуговування банкетів

 У Гостинному дворі Чарда особливу увагу приділяють сервісу. Працівники ресторану завжди дбають про те, щоб замовник події та його гості насолоджувалися святом і ні про що не турбувалися. Працівники ресторану знають, як зробити обслуговування непомітним, якісним і ненав'язливим. Правильна та оригінальна подача страв, своєчасна заміна блюд та приборів, повне обслуговування біля столу – незмінні стандарти нашої роботи.

Ми маємо великий досвід в організації офіційних заходів та невеликих  сімейних торжеств, тому гарантуємо проведення Вашого свята на високому рівні!

Про Захід