Пенсійники пропагували свій веб-портал в Порошкові

Опубліковано:

Роз'яснювальна робота фахівців Перечинського об'єднаного управління Пенсійного фонду України проводиться серед різних категорій громадян – це насамперед пенсіонери, працююче населення, громадяни, які перебувають в пошуках роботи, молодь, тощо.
Виконуючи план проведення інформаційних заходів на вересень, 26 вересня 2016 року начальник об'єднаного управління Василь Кірик та завідувач сектору обслуговування громадян по Перечинському району Оксана Стегура провели у різних установах села Порошково “День Пенсійного фонду”.
В рамках заходу проведено зустріч із трудовими колективами сільської бібліотеки, відділення зв'язку та терапевтичного відділення №2 Перечинської центральної районної лікарні в с. Порошково. Надано роз'яснення про зміни в пенсійному законодавстві, які відбулись в поточному році, про залежність розміру майбутньої пенсії від тривалості страхового стажу, про роботу веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України, умови реєстрації та отримання дистанційним способом доступу до індивідуальних даних з особової картки про заробітну плату та сплачені внески.
Під час зустрічі із медичними працівниками районної лікарні Василь Кірик ознайомив медиків зі змінами щодо умов призначення пенсії за вислугу років працівникам охорони здоров'я та при цьому наголосив, що починаючи із січня 2016 року дата виходу на пенсію залежить від дати народження особи та наявного спеціального стажу роботи. Водночас збережено право виходу на пенсію за вислугу років незалежно від віку особам, які в період до 01.01.2016 вже мали вислугу років на відповідних посадах не менш як 25 років станом на 01.04.2015 та 25 років 6 місяців станом на 31.12.2015, інформує Головне управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області.

Про Захід