Новий RAV4 Hybrid вже в Ужгороді

Опубліковано:

У офіційного дилера Toyota в Закарпатській області вже можна придбати популярний кросовер RAV4 Hybrid − інновацію гібридних технологій від Toyota, за ціною від 824 943 грн.*

Toyota RAV4 — це законодавець сегмента компактних кросоверів, що вже підкорив серця понад 6 млн. автовласників у 170 країнах світу, не є винятком і автовласники в Україні.

Відтепер популярний кросовер представлений на нашому ринку також і в гібридній версії.Особливості силової установки: вона складається з 2,5-літрового бензинового двигуна, що працює по циклу Аткінсона, електромотора,а з'єднує їх варіатор. Така схема реалізована на передньопривідних версіях РАВ4 Гібрид, тоді як повнопривідні оснащені ще одним електромотором на задній осі. В результаті сумарна віддача гібридної силової установки дорівнює 197 к. с.

Тойота РАВ4 Гібрид розганяється з місця до 100 км / год за 8,3 секунди, споживаючи в середньому 5,5 літра бензину на кожні 100 км пробігу. А максимальна швидкість автомобіля досягає 180 км / год.

Нагадаємо, що популярний кросоверToyota RAV4 представлений в Україні також із бензиновими двигунами 2,0 л (145 к.с.),  2,5 л (180) та дизельним 2,2 л (150 к.с.).

Ви вже можете завітати до автосалону Тойота Центр Ужгород "Карат Мотор", дізнатися більше про переваги гібридного кросовера та, навіть, пройти тест-драйв на ньому.

Більше інформації про автомобіль на сайті www.toyota.uz.ua

Адреса автосалону – м. Ужгород, вул. Собранецька, 124.

Заряджайтеся новими емоціями з Toyota RAV4 Hybrid!

* мається на увазі комплектаціяDrive, яка включає наступне оснащення – 7-ми дюймовий сенсорний дисплей ToyotaTouch 2, Прожекторні світлодіодні фари головного світла (лінза) із світлодіодними денними ходовими вогнями, Колісні диски легкосплавні 17-дюймові, шини 225/65 R17, Сенсор освітлення та дощу, Кнопка запуску двигуна “Start”, Система безключового доступу до автомобіля та запуску двигуна – SmartEntryandStart, Електропривід дверей багажного відділення, Круїз-контроль, Камера заднього виду з динамічною проекцією, Клімат-контроль, Системи активної та пасивної безпеки: ABS+BA+EBD, VSC, TSC (TrailerSwayControl), TRC, НАС, 7 подушок безпеки.

Про Захід