Пенсійники провели чергове заняття школи майбутнього пенсіонера

Опубліковано:

Робота з майбутніми пенсіонерами – це один із пріоритетних напрямків роботи Фонду. Фахівцями Перечинського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Закарпатської області по Великоберезнянському району 21 вересня 2016 року проведено чергове заняття "Школи майбутнього пенсіонера".
В ході зустрічі спеціалістами Пенсійного фонду були надані кваліфіковані відповіді щодо механізму розрахунку пенсії державним службовцям, особливу увагу слухачів було зосереджено на прямій залежності розміру майбутньої пенсії від стажу роботи, розміру заробітної плати. Також проінформовано про перехід до сучасних стандартів надання послуг через веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України для отримування індивідуальних даних про заробітну плату та сплати єдиного соціального внеску
Перечинське об'єднане управління Пенсійного фонду України і надалі запрошує всіх майбутніх пенсіонерів заздалегідь звертатися до управління (за адресами: м. Перечин, пл. Народна, 6 та смт. Великий Березний, вул. Шевченка, 45) та отримати фахову консультацію, а в разі необхідності відповідну правову допомогу, інформує Головне управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області.

Про Захід