Для боротьби з контрабандистами у Карпати прибули додаткові війська ДПС (Фото)

Опубліковано:

Задля ефективної боротьби з протиправними елементами, які намагаються незаконно переправляти тютюнову та іншу продукцію через державний кордону, вчора на Буковину прибули чергові резерви прикордонного відомства з числа курсантів Національної академії Держприкордонслужби імені Богдана Хмельницького. Вони посилять найбільш вразливі ділянки українсько-румунського кордону в межах Чернівецької, Івано-Франківської та Закарпатської областей.

Зокрема, до Чернівців прибуло більше 200 прикордонників, які забезпечені технікою високої прохідності та сучасними приладами, що дозволяють ефективно виконувати задачі з боротьби з протиправною діяльністю на кордоні, особливо вночі. Ці підрозділи прибули для автономного несення служби та в разі загострення ситуації будуть взаємодіяти з відділами прикордонної служби, на ділянках яких будуть базуватися.

Ректор Академії та керівництво загону побажали новоприбулим резервам з честю нести службу з посилення охорони державного кордону України та ефективно протидіяти протиправним елементам, повідомили з прес-служба Чернівецького прикордонного загону.

Про Захід