«Ліричний портрет Мукачева» презентували у міській бібліотеці (Фото)

Опубліковано:

У Мукачівській міській центральній бібліотеці ім. О. Духновича відбулася презентація поетичної збірки “Мукачево. Ліричний портрет”. 
Про шлях книги до читача, ідею створення, авторів поетичних творів, які увійшли до збірки, художнє оформлення розповідали: один з упорядників книги, голова літературного об'єднання „Рідне слово” Михайло Шушкевич, авторка передмови, поетеса, член НСПУ Тетяна Рибар, художник, робота якого використана на обкладинці книги – Віталій Панасюк.
Про надзвичайну ауру міста над Латорицею, яка надихає на створення поетичних рядків, говорили автори віршів про Мукачево присутні на зустрічі: Валентина Кушнір, Гізелла Лімбах, Іма Микуліна, Лариса Бегун, Ольга Стадник та ін. 
Гарним доповненням заходу стало виконання пісень про Мукачево, які чудово доповнили презентоване видання, юною співачкою, вихованкою Мукачівської дитячої школи мистецтв №2 Яриною Остап'юк та музикантом і прозаїком Олександром Дулішковичем.
Зазначимо, що презентована збірка – друге доповнене видання поетичних присвят Мукачеву, видана за кошти виділені з міської комплексної програми розвитку культури і мистецтва на 2016 рік і безкоштовно передана до бібліотек всіх навчальних та культурно-мистецьких закладів міста.

Мукачівська міськрада

Про Захід