Через 149 пачок сигарет громадянин позбувся автомобіля (Фото)

Опубліковано:

Учора в пункті пропуску "Грушів – Будомєж" під час проведення спільного прикордонно-митного контролю транспортного засобу було виявлено приховані від митного контролю 149 пачок сигарет з фільтром, без акцизних марок. Їх намагався приховати у спеціально виготовленому тайнику автомобіля "AUDI -80" громадянин  України. Провезти товар  до Республіки Польща водій спробував смугою спрощеного митного контролю "зелений коридор", сподіваючись уникнути контролю. Однак працівники митниці розгадали цей намір.

Загалом упродовж останньої доби працівники митниці вилучили три автомобілі, в яких були обладнані  сховища (тайники). Зокрема за спробу приховування від митного контролю 440 пачок сигарет вилучено автомобіль "Volkswagen Sharan" 2001 р.в., а за майже 40 кілограмів бурштину – "Fiat Croma" 2005р.в.

За цими фактами складено протоколи про порушення митних правил, за ознаками  ч.1 ст. 483 Митного кодексу України. Товари  та автомобілі  вилучено.  Справи скерують до суду, який і визначить міру покарання.

Прес-служба ГУ ДФС у Львівській області
Про Захід