На Іршавщині міліціонери слухали проблеми закарпатців

Опубліковано:





 Цими днями мешканці села Дубрівка спілкувались із заступником начальника Іршавського райвідділу міліції підполковником Федором Петером.

На прийомі громадян також був присутній сільський голова Дубрівки Володимир Малиновський.

Перед початком прийому громадян Федір Петер зустрівся з мешканцями села, яким розповів про роботу дільничних інспекторів міліції, деякі з яких зараз несуть службу у зоні АТО.

Мешканці села обговорили співпрацю активу села з дільничними та надання їм допомоги в охороні громадського порядку під час парламентських виборів.

А на прийом в сільраді першою завітала завідуюча сільським клубом с.Мала Розтока. Наразі у клубі дискотеки не проводяться, тільки культурно-масові заходи, які організовують учні місцевої школи. Однак дільничний інспектор Михайло Поляк все тримає під контролем, постійно проводить роз'яснювальну роботу серед місцевої молоді, а це сприяє правопорядку в селі. Завідуюча клубом звернулась з проханням, аби дільничного керівництво райвідділу відзначило.

Наступним на прийом завітав директор Велико-Розтоцького навчально-виховного комплексу Михайло Петрище, який запросив у гості правоохоронців, аби ті у рамках Тижня правових знань розповіли дітям про Правила дорожнього руху.

Наступним на прийом завітав мешканець села, який тривалий час не може встановити земельні межі на своїй присадибній ділянці. Між сусідами через межу виникають сварки та конфлікти, які неодноразово розглядались дільничними інспекторами міліції.

Слід зазначити, що під час прийому громадян було багато питань, які не стосуються роботи міліції. Крім цього, були також охочі нести службу в органах внутрішніх справ, яким Федір Петер розповів про порядок їх прийому на роботу.

Федір Рудольфович уважно вислухав кожного з присутніх та запевнив, що за всіма зверненнями буде проведено відповідну перевірку, а проблемні питання будуть вирішені найближчим часом.

У самому селі Дубрівка правопорядок підтримується належним чином, тут не допущено скоєння резонансних злочинів, ведеться належна профілактична робота, – пише Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС.


Про Захід