Кількість злочинів у публічних місцях зменшилась на третину, – поліція

Опубліковано:

Без 2-х місяців рік, як на вулиці Ужгорода та Мукачева вийшли патрульні поліцейські. Звичайно, робота у патрульних сконцентрована як на обслуговування лінії 102, так і на самовиявлення порушень та дотримання правил дорожнього руху. За цей час статистика роботи у системі правоохоронних органів дещо змінилася. Через появу патрульної поліції рівень безпеки зріс, адже на вулицях міст, де працюють патрульні, є постійний контроль за публічною безпекою.
Відтак, згідно з останніми даними Управління патрульної поліції у містах Ужгороді та Мукачеві, станом на 31.08.2015 року в Ужгороді було зареєстровано 281 злочинів, скоєних у громадських місцях, натомість станом на 31.08.2016 року ця цифра зменшилася на 87 випадків, а це майже 31%.
Сподіваємося, що завдяки спільним зусиллям поліції та громади кількість злочинів у публічних місцях і надалі матиме тенденцію спаду. Управління патрульної поліції у містах Ужгороді та Мукачеві нагадує громадянам про необхідність повідомлення про будь яке правопорушення. Якщо ви стали свідком чи жертвою злочину – одразу телефонуйте на 102, інформує Патрульна поліція Ужгорода та Мукачева.

Про Захід