Лісники хотіли незаконно вирубати 700 дерев

Опубліковано:

Хустською місцевою прокуратурою, з метою попередження незаконної вирубки деревини, заявлено позовну заяву про скасування дозволу та лісорубного квитка, виданого ДП "Хустське ЛДГ" на суцільну санітарну вирубку близько 700 дерев, загальною кубомасою біля 780 куб.м. деревини на ділянках площею майже 3 га.

 
Як повідомили у Хустській місцевій прокуратурі встановлено, що в ході первинного відводу земельних ділянок під суцільну санітарну рубку на території одного з лісництв працівниками ДП "Хустське ЛДГ" було занижено кількість ліквідних дерев на понад 50 дерев, що призвело до заниження кубомаси ліквідного запасу деревини більш ніж на 50 куб.м.
 
У зв'язку з чим, Хустською місцевою прокуратурою заявлено позовну заяву до суду про скасування дозволу на проведення суцільних санітарних рубок, який наданий ДП "Хустське ЛДГ" у частині проведення суцільних санітарних рубок на ділянці вказаного лісництва та скасування як незаконного лісорубного квитка на суцільну санітарну вирубку лісу на ділянках загальною площею близько 3 га, на якій знаходиться близько 700 дерев.
 
Також, місцевою прокуратурою, з метою забезпечення позову подано заяву про заборону на проведення рубок на вказаних ділянках.
 
 
 
 
 
 
 
Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Про Захід