Рятувальники побували на лінійці у вихованців Часлівської школи-інтернат (Фоторепортаж)

Опубліковано:

Вже за багаторічною традицією, представники Управління ДСНС України у Закарпатській області навідуються до підшефної Часлівецької загальноосвітньої школи-інтернат І-ІІ ступенів Закарпатської обласної ради аби привітати вихованців закладу зі святом – Дня знань та початком нового навчального року.

Традиційно, захід розпочався з урочистої лінійки, де на подвір'ї школи зібралися вчителі, батьки, благодійники та діти. Урочисто відкрив лінійку директор школи Михайло Михайлочко. Він привітав дітей із початком навчального року, побажав їм успіхів у навчанні, яскравих вражень, нових знань, вірних друзів та добрих вчителів.

Далі з привітаннями до учнів звернувся заступник керівника закарпатських рятувальників Богдан Ількович: "Бажаю усім школярам цікавих уроків, успіхів у навчанні, впевнено долати труднощі, ставити перед собою цілі і прикладати зусиль для їх втілення у життя, а вчителям та вихователям – задоволення від роботи, натхнення, творчої наснаги та міцного здоров'я".

Після цього вже за доброю традицією Богдан Миколайович вручив представникам школи подарунки, які необхідні для потреб учнів та працівників закладу.

Завершилися урочистості святковими виступами вихованців школи. Дітки у своїх піснях прославляли Україну, рідну школу та своїх батьків.

У ДСНС України у Закарпатській області

Про Захід