На мукачівському ринку ГІД пройшов флешмоб (Фото)

Опубліковано:

Сьогодні не можна недооцінювати значення впливу інформації на життя суспільства. Знання забезпечують збалансований життєвий цикл людини як особистості, так і громадянина. Зростання потоків інформації зумовлює необхідність більшого володіння інформаційним простором. Тому на рівні з іншими питаннями, неабияку увагу Мукачівське об'єднане управління Пенсійного фонду України Закарпатської області приділяє оперативному інформуванню населення з питань роз'яснення законодавства та впровадженню новітніх тенденцій в пенсійній системі .

 Так, працівниками відділу контрольно-перевірочної роботи Мукачівського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Закарпатської області на центральному ринку ГІД проведено флешмоб. Тематика флешмобу “Зарплата в конверті – втрачені соціальні гарантії”.

 Учасники акції гаслами “Легальна зарплата – запорука гідної пенсії”, “Не позбавляй себе гідної пенсії у майбутньому”, “Зарплата в конверті – втрачені соціальні гарантії” привернули увагу мукачівців та гостей міста .

 Спеціалісти управління Фонду провели роз'яснювальну роботу серед працівників ринку щодо виявлення “тіньової” зайнятості та легалізації заробітньої плати, детінізації доходів та впровадження накопичувальної системи, роз'яснення пенсійного законодавства.

 Під час акції роз'яснено про негативні наслідки тіньової зайнятості, що одержуючи зарплату в “коверті”, громадянин позбавляє себе гідної пенсії у майбутньому та всіх соціальних гарантій від держави.

 Крім цього, працівниками управління Фонду роздано тематичні буклети, а також поінформовано про функціонування веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України з метою самостійного контролю за роботодавцем щодо відображення заробітної плати в реєстрі застрахованих осіб.

Головне управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області

Про Захід