В Ужгородському РБК вручали президентські ювілейні медалі (Фото)

Опубліковано:

Напередодні в районному будинку культури відбулися урочистості з нагоди відзначення дня Державного Прапора України та 25-ї річниці незалежності України. З вітаннями до учасників свята звернулися заступник голови Ужгородської районної ради Степан Мацко та голова райдержадміністрації Анатолій Синишин. Після привітання приступили до виконання почесної місії – вручення кращим представникам органів місцевого самоврядування та виконавчих органів влади Грамот та подяк обласної та районної рад, облдержадміністрації та районної державної адміністрації. Зокрема, грамотами Закарпатської обласної ради нагороджено керуючого справами виконавчого апарату Ужгородської районної ради Юрія Фрінцка та Коритнянського сільського голову Ігоря Бадиду. Подяки обласної ради за сумлінну працю отримали депутати районної ради Віктор Шелельо, Йожеф Боднар, Лівія Балог. Грамотами Ужгородської районної ради нагороджено Віталія Білака, Вадима Шолю та Йосифа Іллара – Руськокомарівського, Тарновецького та Паладькомарівецького сільських голів, а також Тетяну Бук, Катерину Пожо та Ібою Шомоді – секретарів Невицької, Киблярівської та Соловківської сільських рад.
На святі вручали також і ювілейну медаль Президента України "25 років незалежності України". ЇЇ отримали керівник фермерського господарства "Коник" Василь Мелеш, голови Невицької та Часлівецької сільських рад Михайло Лаба та Марія Рояк, директор Великодобронської школи, депутат районної ради Йосип Кантор. Серед нагороджених була і заслужений працівник культури України, керівник ансамблю "Цинторія" Єлизавета Сівак.
Після офіційної частини перейшли до перегляду концерту, де виступали колективи художньої самодяльності Ужгородського району. Свою творчість презентували народний ансамбль пісні і танцю "Дружба", чоловічий ансамбль "Голоси Карпат", інструментальний ансамбль "Рапсодія", вокально-хеографічний ансамбль "Словенка", ансамбль угорської народної пісні "Ружа", ансамбль народного танцю "Ритм", вокальний ансамбль "Ужанка", вокально-інструментальний ансамбль "Рідна пісня". Від кожного виступу глядачі отримували задоволення.
Поміж виступів не забули згадати і про бійців, які обороняють територіальну цілісність нашої держави. Хвилиною мовчання пом'янули тих, кого вже немає в живих.
Прес-служба Ужгородської районної адміністрації

Про Захід