«Школа майбутнього пенсіонера» відбулася в Перечині (Фото)

Опубліковано:

В рамках проекту "Школа майбутнього пенсіонера" 11 серпня 2016 року фахівцями Перечинського об'єднаного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області проведено чергове заняття із майбутніми пенсіонерами.
Начальник відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій Мирослава Мушак та Ольга Байканич – головний спеціаліст сектору платежів до пенсійної системи та контрольно-перевірочної роботи надали присутнім роз'яснення про механізм розрахунку пенсії, залежність стажу роботи від сплати страхових внесків, врахування до стажу роботи періодів навчання та перебування в декретній відпустці. Особливу увагу приділили питанню про можливість зареєструватись на WEB-порталі електронних послуг ПФУ для отримання особистих даних. На всі поставлені запитання фахівцями правління були надані кваліфіковані відповіді.
Крім цього, на занятті було наголошено присутнім про можливість передплати періодичного видання Пенсійного фонду України газети "Пенсійний кур'єр", де можна прочитати про всі зміни в пенсійному законодавстві.

Головне управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області

Про Захід