Минулої доби ворог 42 рази атакував позиції ЗСУ, фіксується активність снайперів

Опубліковано:

Маріупольський напрям обстріляно 21 раз. Широкино, Тарамчук, Водяне та Павлополь атаковані мінометами, гранатометами та кулеметами великого калібру. Кулеметами обстріляні Березове, Старогнатівка та Талаківка. БМП використано при обстрілі Широкиного, зенітні установки – при Чермалику. Старогнатівка та Мар'їнка обстріляні ворогом стрілецькою зброєю. Вночі у  Мар'їнці працював снайпер.

На Донецькому напрямку противник відкривав вогонь півтора десятки разів. Гранатометним, кулеметним та мінометним вогнем окупанти перевіряли на міцність лінію оборони в районі Авдіївки та Луганського. По укріпленнях Світлодарської дуги вогонь відкривався з 120 мм та 80 мм калібру, великокаліберних кулеметів та зенітних установок. У Ленінському ворожий вогонь вівся з великокаліберних кулеметів. У Верхньоторецькому та Зайцевому, збройні провокації тривали з застосуванням стрілецької зброї. Поблизу Верхньоторецького зафіксовано активність снайпера.
Луганські Жовте, Новоалександрівка, Новозванівка та Попасна обстріляні гранатометами різних систем. Попасну додатково "поливали" вогнем 82 мм мінометів.

Прес-центр штабу АТО

Про Захід