В обласному центрі представлять потенційниїх кандидатів від Закарпаття до Верховної Ради

Опубліковано:

У середу, 3 серпня, об 11.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання на тему: "Закарпатський політикум та майбутні вибори до Верховної Ради: аналітична презентація щодо мажоритарних кандидатів до українського парламенту від області".

Буде представлено незалежний аналіз щодо того, хто з представників закарпатського політикуму на сьогодні гіпотетично має мотивацію в майбутньому претендувати на висунення власної кандидатури на виборах до українського парламенту на усіх 6 округах– як у випадку дострокових виборів, так і чергових виборчих перегонів.

Презентацію аналізу прокоментує Максим Іванов, політичний консультант, Агентство стратегічних комунікацій IM Consulting.

Аналіз було виконано шляхом співставлення таких категорій, як мотивація кандидата; гіпотеза щодо висунення власної кандидатури; ресурсний потенціал кандидата, що здатний забезпечити досягнення його мети; політичний аналіз щодо шансів того чи іншого кандидата; сильні й слабкі сторони кандидатів; поточна активність на окрузі, тощо.

"Круглий стіл" відбудеться у приміщенні Ужгородського прес-клубу за адресою пл. Жупанатська, 15/4. Початок об 11.00, інформує Ужгородський прес клуб

 

Про Захід