В Ужгороді за допомогою особливої йоги лікують хребет

Опубліковано:





 В Ужгороді розпочався набір у групу студії йоги “Вертикаль”, в якій практикують безпечну йогу з коректним підходом до хребта. Саме на цій головній осі та опорі тіла зосереджують увагу на заняттях. Важливою складовою є практика дихальних вправ, за допомогою яких оздоровлюються всі внутрішні органи, організм очищується від токсинів.

Методика заснована на сучасних знаннях фізіології та анатомії, медицини, а також знаннях, отриманих з древніх йогічних текстів. При формуванні даного напрямку були проведені дослідження впливу різних асан на хребет людини . Також досліджувалися можливості відновлення хребта з патологіями за допомогою асан. Результати дослідження вже на початкових стадіях змусили принципово змінити загальнопоширений на даний момент ущербний підхід до практики асан. З практик, які подаються в групах, принципово виключені ті асани, які можуть теоретично привести до зсувів хребців або міжхребцевих дисків (в основному скрутки, глибокі прогини, стійки на плечах і голові. Основним завданням асан є прокачка крові і лімфи, усунення застійніх явищ в тілі.

Навіть ті люди, які приходять у групу вже з патологіями в хребті покращують його стан. Під час вдосконалення практики народилося золоте правило цієї методики – утримування хребта в природно рівному положенні. У процесі тренування також акцентується увага на зміцненні інтимних м'язів, що гарантує інтимне здоров'я та внутрішню силу людини.
Заняття проводить Альона Гондорчин, єдиний сертифікований тренер в Закарпатській області інструктор з корекції хребта, навчалася у Київській школі йоги. “На наші заняття можуть приходити люди будь-якого віку. – каже Альона. – Суть методики можна передати у трьох термінах: витягування, зміцнення, розслаблення. Витягування хребта проводиться за допомогою м'язів, розташованих навколо хребта. Зміцнення являє собою вплив за допомогою асан на сегменти хребта, збільшення еластичності та гнучкості в здорових напрямках рухливості хребетних суглобів, зміцнення навколохбребцевих м'язів.
Практикуючи йогу з коректним підходом, здорове і сильне тіло ви матимете як бонус. Основний здобуток – це спокійний врівноважений емоційний стан і відновлення гармонії в цілому. Будьте здорові!”
Студія йоги “Вертикаль”, запис за телефоном – 0501502038.


Про Захід