2 млн. 314 тис.грн.: застава для тячівця, якого запідозрили в крадіжці в особливо великому розмірі

Опубліковано:

Взято під варту закарпатця, який здійснив крадіжку на суму понад 2 млн 300 тис грн

Тячівською місцевою прокуратурою за результатами тісної співпраці із оперативними підрозділами Тячівського відділу поліції викрито одного із мешканців Тячівського району, який вчинив крадіжку в особливо великих розмірах, в результаті якої потерпілому заподіяно матеріальну шкоду на загальну суму 2 млн. 314 тис.грн.

Як повідомив керівник Тячівської місцевої прокуратури Степан Жовнір, у ході до…судового розслідування встановлено, що вказаний громадянин раніше вчинив ряд злочинів, у тому числі тяжкий, за які на даний час притягується до кримінальної відповідальності Тячівським районним судом.
25 липня правопорушнику повідомлено про підозру у вчиненні названих злочинів.
За принципової позиції процесуального керівника – прокурора Тячівської місцевої прокуратури Тячівським районним судом після ґрунтовного дослідження зібраних доказів правопорушнику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави у розмірі вартості викраденого майна.

Довідка:
ч. 5 ст. 185 КК України – таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинена в особливо великих розмірах або організованою групою,- карається позбавленням віолі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Про Захід