В'ячеслав Грозний: видно, футбольного везіння ми не заслужили

Опубліковано:





 Наставник ужгородської команди В'ячеслав Грозний прокоментував поєдинок проти “Чорноморця” у післяматчовому інтерв'ю:

– Я задоволений ставленням гравців до сьогоднішнього матчу. До того, як вони старались виконувати тактичні аспекти гри. Нам потрібно було не дати простору, поставити у часовий ліміт та нав'язати свою гру центральному диспетчерському трикутникові “Чорноморця” Ковальчук, Гай, Аржанов, і компанія.

Коли хлопці виконували ці ігрові аспекти, в них виходило непогано. Повторюсь, для того, щоб классно зіграти з такою командою, треба дисципліновано виконати все про що ми домовлялись.

Так, мяч не йде у ворота, вже не перший поєдинок ми створюємо гострі нагоди, але забити не виходить. Тому і не можемо виграти. Я сказав хлопцям, щоб не дивились на результат. Якщо ми зробимо поправки в грі, то і результат обовязково прийде.

Певно, що і мені, і моєму колезі, Роману Григорчуку, хотілося кращого результату, але це футбол. Думаю вболівальникам і журналістам така гра повинна сподобатись. Максимальна самовіддача, хороші швидкості. Не було футбольного фарту. Видно ми його ще не заслужили, але пощастить в іншому матчі.

Я з упевненістю дивлюсь у майбутнє, адже молоді гравці отримують досвід. Качараба, Каверін, котрий довгий час не грав, він грав за “Динамо-2”, в нього була травма, але він вже виходить на хороший рівень. Акакпо міг сьогодні зіграти максимум 60 хвилин, оскільки мав велику ігрову перерву. Люлька сьогодні після травми зіграв. Хомин травмувався. Кузнєцов сьогодні, після приїзду з Італії, завітав до роздягальні. Мякушко вже адаптується у команді, тому йому залишається тільки прогресувати. Герасимюк після травми виходить на свій рівень. Максимально викладаються обидва Максими: Шацьких та Фещук.

Словом, в мене немає претензій до гравців.

Олександр Бодня

Інформаційний відділ ФК “Говерла”


Про Захід