Поліцейські охорони повернули ужгородці втрачений гаманець

Опубліковано:

Пані Ніна – пенсіонерка з Ужгорода. Цілий день жінка провела в Мукачеві у робочих справах. Близько 18 години вона вирушила додому в Ужгород, коли ж прибула, помітила, що з її сумочки зник гаманець. Жінка в розпачі всюди шукала втрачену річ, але марно. Проте через кілька годин у її двері постукали працівники поліції охорони.

Працівники Мукачівського міжрайонного відділу поліції охорони здійснювали патрулювання вулицями міста над Латорицею. Коли ж перебували в районі міського автовокзалу, до них звернулася невідома жінка.

– Ось гаманець, хтось залишив його на лавці, – розповіла перехожа.

Не гаючи часу, працівники Управління поліції охорони в Закарпатській області намагалися відшукати власника на місці знахідки, проте пошуки не принесли результату. Згодом, оглянувши вміст гаманця, поліцейські виявили пенсійне посвідчення та квитанцію про сплату комунальних послуг, у якій були вказані дані пані Ніни.

Дізнавшись адресу пенсіонерки в Ужгороді, яка забула свого гаманця на автовокзалі, працівники поліції охорони одразу повідомили про подію у чергову частину, а вже за лічені хвилини вдалось дізнатися номер телефону потерпілої через неуважність жінки.

Пані Ніна, коли їй зателефонували з поліції охорони, якраз перебувала вдома і в розпачі намагалася знайти свою річ. Щастю жінки не було меж, коли їй повідомили, що гаманець знайдено і вже невдовзі його доставлять в Ужгород.

– Я вже не очікувала побачити свій гаманець. Тепер я переконалась – світ не без добрих людей. Знаєте, сьогодні кожна копійка дорога, тому втрата гаманця мене добряче засмутила. Я щиро вдячна працівникам поліції охорони за добрий вчинок, дякую і тій жінці, що не спокусилась на знайдений гаманець, а повідомила про знахідку в поліцію, – розповіла пані Ніна.

Жінка подякувала правоохоронцям, адже в гаманці знаходилися не лише гроші, необхідні квитанції та розрахункові картки, а ще й золоті сережки, дорогі для неї не тільки як коштовність, а й як пам'ять – свого часу їх подарував їй коханий чоловік.

Поліцейські охорони вкотре звертаються до краян: будьте обачними та уважними до своїх речей, адже, крім того, що ви можете втратити особисте майно, у вас, на жаль, також можуть його поцупити. Також правоохоронці звертають увагу: якщо ви знайшли чужі речі, які хтось втратив, або просто забув у громадському місці, зробіть добрий вчинок – зверніться у поліцію, щоб втрачене майно повернули законному власнику, – інформує Управління поліції охорони в Закарпатській області.

Про Захід