Головна освітянка області «захворіла», щойно дізнавшись про власне звільнення

Опубліковано:





Директор департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОДА Маріанна Кляп взяла лікарняний, щойно дізнавшись про те, що новопризначений голова адміністрації Василь Губаль вирішив її, разом з начальником управління охорони здоров'я Романом Шніцером та директором департаменту житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури Віктром Лукечею, звільнити із займаних ними посад.

Про це сайту Про Захід стало відомо зі власних джерел в адміністрації.

Подібна практика “відтягування” звільнень давно відома. Однак, до прикладу, Роман Шніцер, не став уникати відставки і, хоча дійсно за станом здоров'я не перебував на робочому місці, з'явився на роботі, коли дізнався про рішення нового керівника, та прийняв відставку.

Нагадаємо, звільнити керівників, що працювали при попередній владі обіцяв попередній “губернатор” Валерій Лунченко, однак так і не пішов на такий крок до кінця своєї роботи керівником облдержадміністрації. Василь Губаль з цього розпочав свою роботу.

Зауважимо, Маріанна Кляп та Роман Шніцер вважаються причетними до Партії регіонів, тому громадські активісти вимагали їхньої відставки в першу чергу.

Про Захід


Про Захід