В УжНУ представили соцмережу для науковців та студентства

Опубліковано:





 В Ужгородському національному університеті представили розробку Міжнародної асоціації інституцій регіонального розвитку (МАІРР) та Агенції розвитку “Полонина” – СВС Парламент. Це мережа серверів майже у всіх країнах Європи, що дозволяє на базі створеної соціальної мережі спілкуватися та знаходити однодумців у цільових категоріях.

“Ми починали і продовжуємо роботу у сфері транскордонного співробітництва. Помітили, що часто виникають комунікаційні проблеми між партнерами у різних країнах. Наша система дозволяє їх уникнути. Адже “СВС Парламент” – спеціалізована система спілкування, інструмент для комунікації експертних груп у цільових аудиторіях”
– повідомив Директор МАІРР Вадим Пилипенко.

Докладніше проект спеціалізованої соціальної мережі представив один із розробників Святослав Густяк – керівник агенції розвитку “Полонина” зі Словаччини.

“Тут є можливість швидко і зручно знайти колег з усього світу, що працюють у вашій галузі. Можете провести спеціалізоване опитування серед науковців, менеджерів, працівників органів самоврядування тощо. А віднайти організації і людей для спільних ґрантів ще легше”
, – запевняє Святослав Густяк.

На Закарпатті вже є кілька внутрішніх серверів “СВС Парламенту”, один із них передали і в Ужгородський національний університет на потреби науковців та студентства.

Голос Карпат

 


Про Захід