Доглядальниця покинула інваліда саму в помешканні на декілька днів

Опубліковано:

90-річну жінку-інваліда покинула в квартирі інша пенсіонерка, котра за нею доглядала. Самотня старенька провела в квартирі кілька днів, волаючи про допомогу. Врятували її патрульні поліцейські, прибувши на виклик сусідів.

Учора ввечері патрульний наряд поліції прибув на виклик в одну з квартир на вул.Закарпатській у м.Мукачеві. Сусіди повідомили в поліцію про те, що з квартири лунають крики про допомогу бабусі, котра там проживає.

Від сусідів поліцейські дізналися, що в цій квартирі проживають дві жінки похилого віку: 92-річна інвалід та 86-річна, яка за нею доглядає. Останню сусіди не бачили вже кілька днів, тож припустили, що безпомічна старенька в хаті одна.

Викликавши "надзвичайників" та карету "швидкої", поліцейські зайшли до квартири. Там вони побачили безпорадну літню жінку, яка вже ледь говорила. Нею відразу зайнялись медики. Патрульні знайшли в хаті їїдокументи та записку з номерами телефонів рідних.

Враховуючи безпорадний та виснажений стан жінки, її доставили вМукачівську ЦРЛ.

Документи старенької відвезли до чергової частини Мукачівського відділу поліції. Їх повернуть рідним, які обіцяли забрати бабусю з лікарні наступногодня.

Доля іншої пенсіонерки, що доглядала за потерпілою, наразі нeвідома. Її розшукують.

Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

Про Захід