Сиротам-випускникам вручили модні мобільники (Фото)

Опубліковано:

34 цьогорічні випускники професійно-технічних навчальних закладів Закарпаття із числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування стали власниками сучасних мобільних телефонів.
Сьогодні, 21 червня, в Закарпатській ОДА цінні подарунки випускникам дванадцяти ПТНЗ області вручили директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Ганна Сопкова та начальник головного територіального управління юстиції у Закарпатській області Руслана Натуркач.
"Учні були рекомендовані професійно-технічними навчальними закладами та відібрані комісією департаменту за рейтинговими показниками, серед яких, зокрема, особливі досягнення у навчанні та зразкова поведінка, особиста участь у громадському житті", – наголосила Ганна Сопкова.
Як повідомила Руслана Натуркач, мобільні пристрої були конфісковані при спробі незаконного перетину державного кордону України ще півтора роки тому. Після аукціонів, де їх не вдалося реалізувати, у квітні цього року представники управління державної виконавчої служби (ДВС) Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області передали мобільні телефони департаменту освіти та науки ОДА.

Про Захід