Закарпатських журналістів навчать розслідувати

Опубліковано:





 Інформаційно-аналітичний портал “Четверта влада” (ІА “Рівненське агентство журналістських розслідувань”) запрошує журналістів з усіх областей України, окрім Рівненської, на практику з проведення журналістських розслідувань.

Суть практики – протягом тижня провести журналістське розслідування під керівництвом редакторів порталу. А потім спробувати за подібною схемою провести розслідування у себе вдома – з консультаціями редакторів порталу.

Тривалість практики – один тиждень. Розслідування проводитимуть одночасно двоє практикантів. Спочатку разом з редакторами складається план розслідування, який виконується протягом тижня.

Добові, кошти за проїзд, проживання – за рахунок МГО “Рівненський прес-клуб”.

Проект триватиме до грудня 2014 року включно. Учасники практики відбиратимуться шляхом конкурсу.

Щомісяця відібратимуться двоє практикантів, які протягом тижня проводитимуть розслідування в Рівному.

Обов'язковою умовою для участі в практиці є висока вмотивованість займатися розслідувальною журналістикою та наявність хоча б невеликого досвіду роботи в журналістиці і опублікованих матеріалів (це можуть бути новини, інтерв'ю, репортажі тощо).

Наразі приймаються заявки на вересень 2014 року.

Своє резюме з лінками (чи копіями) на 3 найкращі, на вашу думку, ваші публікації, просимо надсилати на e-mail [email protected] ( з позначкою в темі Практика журналістських розслідувань) Якщо ми вам не відповіли протягом 5 днів, зв'яжіться з нами за телефонами, які знайдете на сайті 4vlada.com

Обов'язково зазначайте, в якому місяці ви готові пройти практику.

Проект здійснюється за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства С


Про Захід