Європейську сертифікацію ухвалили обласні лісівники

Опубліковано:

Ухвалено  Меморандум про взаєморозуміння та співробітництво з питань лісової сертифікації між Закарпатським ОУЛМГ, Національним представництвом FSC в Україні, Дунайсько-Карпатською програмою WWF, екологічними НГО та соціально і екологічно відповідальними деревообробними та лісозаготівельними підприємствами Закарпаття.

Система FSC, розповсюджена у більшості європейських країн. Валерій Мурга, керівник ЗОУЛМГ прокоментував подію, сказавши, що  Меморандум – важливий крок у збереженні біологічного різноманіття краю.

Павло Кравець, директор Національного представництва FSC в Україні, каже, що закарпатські лісівники підтвердили своє чесне імя. Вони зорганізовують свою роботу, згідно чинних європейських норм.

В ухвалі Меморандуму взяли участь  директор Національного представництва FSC в Україні Павло Кравець, спеціаліст з лісових питань Дунайсько-Карпатської програми WWF в Україні Роман Волосянчук, директор ТОВ "Ено-меблі" Євген Кунинець, начальник ЗОУЛМГ Валерій

Мурга, представники деревообробних компаній, представники Громадської ради при управлінні, науковці та представники ЗМІ.

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

Про Захід