АТОшники здають кров дітям (Фото)

Опубліковано:

На Приазов'ї військовослужбовці ОТУ “Маріуполь” масово приєднались до Всеукраїнської благодійної акції “Ми з тобою однієї крові!”, присвяченої Міжнародному дню захисту дітей.
Лише у перший день акції близько сотні воїнів відвідали станцію переливання крові міста Маріуполя, де здали кров для пацієнтів Маріупольського територіального медичного об'єднання “Здоров'я дитини та жінки”. Серед них — як молоді, так і літні воїни, військовослужбовці-жінки. Декому з учасників акції випало вперше стати донором, але більшість уже неодноразово здавали кров на потреби хворих та поранених.
Як зазначила заступник головного лікаря Анна Пономарьова, персонал станції був приємно вражений кількістю та вмотивованістю військових, які вирішили поділитись своєю кров'ю з хворими дітками.
Усі донори у військових одностроях перед здачею крові пройшли медичний огляд, а по завершенню — отримали відповідні довідки.
За відгуками воїнів, участь у цій акції — це чудова нагода проявити свої кращі людські якості, допомогти хворим, відволіктися від тривожних бойових буднів позитивними емоціями благодійності. Вони також закликали усіх небайдужих городян долучитися до допомоги дітям.

 
Про Захід