“Карпатська Січ” взяла участь у футбольному турнірі, присвяченому героям України

Опубліковано:

До Дня Героїв України ГО "Карпатська Січ" провела дружній футбольний турнір серед учасників АТО, добровольців та націоналістів у Івано-Франківську. 

В напруженій боротьбі за кубок брали участь команди "Карпатська Січ", ДУК ПС, "Долинські бойки", ФК "Придністров'я", ГС "Івано-Франківська обласна асоціація учасників та ветеранів АТО", "Довбуш". Третє місце здобула команда "Долинські бойки", друге – ДУК ПС, а переможцем турніру стала ФК "Придністров´я". 

Турнір пройшов у братерській атмосфері, учасники проявили себе як гідні суперники. Заходи такого роду сприяють об´єднанню націоналістичних та патріотичних сил, отож сьогоднішній футбольний турнір не останній. 

В рамках відзначення Дня Героїв протягом наступних двох днів відбудеться ще ряд заходів. 

У неділю, 22 травня, о 15:00 у Меморіальному сквері (вул. Мельника) розпочнеться панахида за полеглими героями і освячення іменних табличок на могилах січових стрільців та воїнів УГА. Після цього колона рушить маршем вулицями Франківська. 

В понеділок, 23 травня, о 12:00 стартує автопробіг за участю добровольців, націоналістів та мешканців міста. А о 17:00 в ПНУ ім. В.Стефаника (ауд. №318) відбудеться презентація книги сучасного правого філософа Ігора Загребельного "Орієнтири спротиву". 

Закликаємо франківчан доєднуватись та вшанувати героїв минулого й сьогодення!

Про Захід