Мукачівські прикордонники виявили правопорушників, які ймовірно займались незаконним видобутком гравію (Фото)

Опубліковано:

Вчора у Рахівському районі Закарпатської області, прикордонники Мукачівського загону під час моніторингу ділянки прилеглої до державного кордону, виявили на березі річки Тиса п'ять одиниць спеціальної та великовантажної техніки. Дві вантажівки "Урал" , один "КАМАЗ" , бульдозер та колісний екскаватор, ймовірно використовувались для проведення робіт з метою з незаконного видобутку піщано – гравійної суміші. На місці виявлення техніки знаходилось троє водіїв. Чоловіки відмовились пояснили мету свого перебування поблизу кордону, а також не мали при собі жодних дозвільних документів на проведення робіт у прикордонній смузі.

Про факт виявлення правопорушення, яке містить ознаки злочину передбаченого статтею 240 кримінального Кодексу України, прикордонники повідомили співробітників Рахівського відділу поліції в Закарпатській області.

Громадян, яких було виявлено на місці пригоди, притягнено до адміністративної відповідальності за ст. 202 КУпАП. Транспортні засоби передано представникам Рахівського відділення поліції.

Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

Про Захід