В Ужгороді відбудуться благодійні фото-торги

Опубліковано:





Цієї неділі, 14 вересня, в Ужгороді відбудеться виставка “Фото для народу”, яку організовує ГО “Молодіжне крило УДАРу” Закарпаття. Участь у ній зможе взяти кожен охочий, повісивши свою авторську світлину на Пішохідному мості. Основна мета акції – зібрати кошти для допомоги військовим, що знаходяться у зоні АТО.

Відкриють виставку об 11.00 – саме тоді учасники зможуть вивісити фотографії. До речі, жодних обмежень організатори не робили: світлини можуть бути будь-якого формату і на будь-яку тему.

2 найкращі фотографії визначатиме в.о. мера Віктор Щадей, це відбудеться о 12.00.
Крім вибору міського голови, у соціальній мережі голосуватимуть за “Приз глядацьких симпатій”. Але для цього треба встигнути завантажити фото в альбом спільноти “Фото для народу”. Автор світлини, яка набере найбільше лайків, і стане переможцем у цій номінації.
Організатори акції вигадали ще одну цікаву номінацію – “Дитячий вибір”. Найкращий знімок тут обиратиме дитина з натовпу.

Після цього відбудеться аукціон, на якому продаватимуть на фотографії переможців. Решту знімків можна буде купити за символічну суму. Всі гроші, вилучені з фото-торгів, організатори акції передадуть на потреби військовим, які зараз у зоні АТО.
“Про Захід”


Про Захід