Мілан Шашік та Янка Буріанова висадили ялиці (Фото)

Опубліковано:

Днями в Кам`яницькому лісництві Ужгородські лісівники приймали поважних гостей – Преосвященного владику Мілана Шашіка – правлячого єпископа Мукачівської греко – католицької єпархії, помічного владику Ніла (Лущака), о. Василя – директора реколекційного будинку імені Івана Павла ІІ в с.Анталовцях, генерального консула Словацької Республіки в Ужгороді Янку Буріанову й семінаристів.

Гості разом з директором лісгоспу, лісничим та майстрами Анталовецького лісництва побували на плантації новорічних ялинок, де висадили 100 саджанців ялиці білої.

За словами директора ДП “Ужгородське ЛГ” Василя Кия, спільне озеленення в Ужгородському районі проводиться щорічно. Головна мета такої акції – пропаганда дбайливого ставлення до лісу як національного багатства, залучення громадськості до вирішення загальнодержавних завдань в сфері посилення екологічної, економічної та соціальної ролі лісів. 

Генеральний консул Словацької Республіки в Ужгороді Янка Буріанова подякувала керівництву лісгоспу за запрошення й можливість озеленити Закарпаття і висловила сподівання, що дерева, які вони посадили, приживуться. Також вона побажала, щоб Україна якомога швидше приєдналася до  європейської спільноти, – повідомляє прес-служба Закарпатського ОУЛМГ.

Про Захід