Прикордонники Мукачівського загону з румунськими колегами попередили чергову спробу тютюнової контрабанди

Опубліковано:

Державна прикордонна служба України у тісній взаємодії із правоохоронними органами Європейських країн, що межують з нашою державою продовжує вживати оперативні заходи з метою протидії протиправній діяльності на держкордоні. Тісна співпраця українських прикордонників з правоохоронцями сусідніх країн сприяє підвищенню ефективності протидії злочинній діяльності, а постійний обмін інформацією дозволяє оперативно реагувати на ситуацію та своєчасно вживати превентивних заходів. Один з чергових прикладів такої взаємодії є затримання на Закарпатті.  Прикордонники Мукачівського загону спільно з румунськими правоохоронцями запобігли спробі незаконного переправлення через кордон тютюнових виробів.

 Так,  учора  під час патрулювання прилеглої до кордону території, прикордонний наряд відділу "Тячів", на березі р.Тиса за  20 м до кордону затримав 2-х осіб в гідрокостюмах. Аби зупинити правопорушників прикордонники здійснили попереджувальний постріл. Групою  реагування, яка негайно прибула до місця події, невдовзі було  затримано ще двох осіб у гідрокостюмах.  

Про факт затримання осіб, правоохоронці повідомили своїх румунських колег, які, перевіривши підступи до кордону зі свого боку, виявили неподалік   автомобіль з тютюновими виробами.

 На затриманих було складено протоколи адмінправопорушення. Справу передано до суду.

 Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

Про Захід