Ужгородець, який відрізав голову собаці, на суді: «Немножко накуролесил»

Опубліковано:

Сьогодні, 18-го квітня, в Ужгороді, відбулося судове засідання у резонансній справі ужгородця, який у кінці лютого відрізав голову собаці. Позаяк справа викликала чималий розголос в обласному центрі, на судове засідання прийшло чимало небайдужих ужгородців, активістів зоозахисних організацій та представників медіа.

Втім вже з самого початку підозрюваний поводив себе доволі агресивно. Зокрема, побачивши телеоператорів вимагав у них "загасити камеру", а зауваживши велику кількість людей у залі, заявив, що "краще б ви так за дєвочку 13-літню, яку зґвалтували, ходили". Після того, як суддя розглянув клопотання щодо того, аби медіа мали змогу вести відеозйому та трансляцію судового засідання, заявив про те, що він проти того, аби зйомка проводилась, мовляв, боїться за безпеку свою та близьких. 

Варто зауважити, що підозрюваний, сам захищав свої інтереси в суді. На питання судді чи немає він зауважень щодо справи, відповів, що "все вірно, було діло, немножко накуролесил". Також підсудний відзначив, що він хоче, аби наступне засідання було закритим, бо знову ж таки, боїться за безпеку свою і сім'ї. 

Розгляд справи відбудеться 21-го квітня 11.30. 

"Про Захід"

Про Захід