В Ужгороді у пенсіонерки вирвали сумочку на вулиці

Опубліковано:

 

В Ужгороді невідомий поцупив у жінки сумочку. Інцидент стався близько 19 години на проспекті Свободи.

Пенсіонерка пані Олена прогулювалась проспектом. Жінка вже було вирішила повертатись додому, проте сталося все не так, як вона собі спланувала.

– Невідомий чоловік вирвав сумочку з рук, й утік, – розповідає пенсіонерка.

Старенька розуміла, що треба повідомити про злочин у поліцію, але не знала, як це зробити, адже на той час на вулиці нікого не було, та й бабусин телефон знаходився у поцупленій зловмисником сумці…

А тим часом працівники поліції охорони здійснювали патрулювання неподалік. Помітивши спецавтомобіль правоохоронців, жінка негайно попросила його зупинити і звернулась до поліцейських охорони.

– Пані розповіла про те, що сталося, надала приблизний опис чоловіка, який вирвав у неї сумочку. Сказала, в якому напрямку він втік. Тому, не гаючи часу, ми відправились на його пошук за “гарячими слідами”, – розповів поліцейський роти поліції охорони.

Пенсіонерка вже й не думала, що її сумка, в якій знаходились гроші та телефон, буде віднайдена. Та, завдяки професійними діям правоохоронців, які відпрацювали прилеглі вулиці “гарячим слідом”, зловмисника було виявлено та затримано.

Як виявилось, на майно бабусі спокусився 56-річний житель Берегівського району. Під час поверхового огляду у нього вилучили сумку потерпілої громадянки. Затриманий опору поліцейським не чинив, у скоєнні злочину зізнався. Варто додати, що затриманий чоловік вже раніше був судимий за скоєння подібних злочинів.

На місце пригоди також прибула слідчо-оперативна група Ужгородського ВП ГУНП в Закарпатській області, якій поліцейські охорони передали зловмисника. А потерпіла пані Олена уже спокійно попрямувала додому – з сумкою, яку, думала, вже не поверне.

Управління поліції охорони
в Закарпатській області

Про Захід