Весною на Ужгородщині побільшало ялинок

Опубліковано:

Сьогодні, 11 квітня, в Анталовецькому лісництві ДП “Ужгородський лісгосп” відбулося продовження акції “Майбутнє лісу у твоїх руках”.

Під час Акції проведено доповнення плантації новорічних ялинок у кварталі 17 виділі 28, площею 0,8 га. Висаджено 500 штук саджанців ялиці віком 4 роки. Плантацію було створено ще у 2012 році на місці колишнього саду.

В акції взяли участь директор лісгоспу Василь Кий, депутати Закарпатської обласної ради Мирон Помпель і Василь Кошеля, голова Ужгородської районної ради Руслан Чорнак, представники громадськості сіл Анталовці, Кибляри та Худльово, лісова охорона ДП “Ужгородський лісгосп”.

Як зазначив директор лісгоспу Василь Кий, подібні акції проводяться з метою залучення громадськості до вирішення проблем лісу, для ознайомлення з лісогосподарською діяльністю підприємства. Лісівники прагнуть бути відкритими для громадськості та є готовими пояснювати кожен свій крок при виконані лісогосподарських заходів.

Депутат обласної ради Мирон Помпель у спілкуванні з журналістами розповів, що раніше садив дерева, але не в такій великій кількості. “Робити гарну і благородну справу – завжди приємно, – сказав Мирон Йосипович. – З одного боку це саме ті позитивні емоції, яких нам зараз не вистачає. Я вже посадив не одне дерево і вважаю що треба наші Карпати озеленять якомога більше. Адже садити дерево – це гарна справа.

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

Про Захід