Увага! «Закарпаттяобленерго» інформує

Опубліковано:





Станом на сьогодні продовжується тенденція щодо накопичення боргів за спожиту електроенергію КП “Водоканал міста Ужгорода” перед ПАТ “Закарпаттяобленерго” (далі – Товариство), що суттєво погіршує фінансово-економічний стан та створює передумови для дестабілізації електроенергетичної галузі України, а також ставить під загрозу енергетичну безпеку держави.
Товариство своїм листом від 06.08.2014 року вже попереджало комунальне підприємство про припинення електропостачання його об'єктів у серпні 2014 року та були проведені роботи з часткового відключення електроустановок споживача. Однак за рахунок низки домовленостей Товариство пішло на зустріч КП “Водоканал міста Ужгорода” та відтермінувало подальші заходи, що могли призвести до припинення водопостачання мешканців міста Ужгорода.
Але, на жаль, з дня останніх перемовин заборгованість зросла з 2,579 млн. грн. до 3,446 млн. грн.
Враховуючи факт ухилення від виконання покладених зобов'язань на КП “Водоканал міста Ужгорода”, а також з метою активізації процесу погашення заборгованості й вирішення проблемних питань щодо проведення повних та своєчасних розрахунків за спожиту електроенергію, ПАТ “Закарпаттяобленерго” у відповідності до п. 7.5 Правил користування електричною енергією повідомляє про повне припинення постачання електричної енергії на об'єкти КП “Водоканал міста Ужгорода”, яке буде проводитися починаючи з 15.09.2014 року згідно з графіком.
З огляду на вищевикладене ПАТ “Закарпаттяобленерго” звернулося до Закарпатської обласної державної адміністрації, Ужгородської міської ради, прокуратури міста Ужгорода, УСБУ в Закарпатській області та Ужгородської міської санепідемстанції з проханням втрутитися в ситуацію та посприяти її вирішенню в частині забезпечення погашення заборгованості за спожиту електричну енергію КП “Водоканал міста Ужгорода” або зобов'язання останнього щодо самостійного обмеження власного електроспоживання до рівня оплати.

Дирекція ПАТ “Закарпаттяобленерго”

 

 


Про Захід