Триває конкурс на державні Премії Кабміну за особливі досягнення молоді у розбудові України

Опубліковано:

Надсилати свої заявки просимо до 10 травня.

"Прийнято нову систему вручення премій Кабінету Міністрів молоді за особливі досягнення молоді у розбудові України, зокрема, розмір премії збільшено до 50 000 гривень. При цьому загальний преміальний фонд збільшено до 1 млн. грн., у 5,5 разів", – на цьому Міністр молоді та спорту Ігор Жданов наголосив під час брифінгу в Будинку Уряду 5 квітня.

Він нагадав, що відповідну постанову було прийнято на засіданні Уряду 23 березня – "Про внесення змін до Положення про Премію Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України".

"Ми вдосконалили нормативно-правову базу щодо присудження премій, і тепер більше уваги при їх призначенні приділятиметься молодим громадським та культурним діячам, вченим, спортсменам та ін., які живуть і працюють у регіонах. Збільшено розмір премії – замість 60 премій по 3 000 грн., тепер буде до 20 премій по 50 000 грн. кожна", – зауважив Міністр.

З положенням про Премію Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України, які сприяють розвитку молодіжних ініціатив на місцевому рівні можна ознайомитись на зображеннях.

Про Захід