Закарпатці можуть перевірити інформацію про газові прилади в «Особистому кабінеті»

Опубліковано:

Веб-сервіс "Особистий кабінет" на сайті 104.ua розширює свої можливості. Для зручності споживачів природного газу додано інформацію про газові прилади, які зареєстровані за їх особовими рахунками.

Встановлені лічильники газу і газові прилади повинні бути зареєстровані в газорозподільній компанії. Дані про ваші прилади будуть впливати на розрахунки, зокрема, на застосування пільгової ціни, в період її дії, нарахування пільг і субсидії. Наприклад, пільгова ціна 3,6 грн. за куб. м застосовується (у межах терміну встановленого Постановою КМУ) тільки для споживачів, у яких є опалювальний прилад, який встановлений відповідно до вимог ДБН В.2.5-20-2001 "Газопостачання" та прийнятий газорозподільною компанією в експлуатацію. Залежно від того, які прилади зареєстровані, застосовується відповідна пільгова і соціальна норма при нарахуванні пільг та субсидій (навіть при розрахунках за лічильником), а також відповідна норма споживання, якщо лічильник газу не встановлений.

Якщо газові прилади, які відображені в "Особистому кабінеті", не відповідають фактично встановленим, споживачам необхідно звернутися в службу внутрішньобудинкових систем газопостачання газорозподільної компанії, яка Вас обслуговує або в контакт-центр Товариства за номером телефону (0312) 48-83-04 чи надіславши повідомлення за допомогою веб-сервісу.

Зареєструватись у веб-сервісі "Особистий кабінет" можна на сайті 104.ua.

ПАТ "Закарпатгаз"

Про Захід