Чому Росію не позбавлять права на проведення ЧС з футболу?

Опубліковано:





Знає В'ячеслав Грозний. 

 “Позбавити Росію права на проведення чемпіонату світу і вигнати її з FIFA та UEFA?! Не смішіть мене. “Газпром” — спонсор Ліги чемпіонів. Цього ніколи не станеться.

Я мало вірю в ефективність тих заходів, які є голослівними. Ці заходи не захищають наших патріотів і нашу країну від війни, вбивств і тероризму. Потрібно перейти конкретно до військової допомоги, надання зброї, закриття кордонів. Не потрібно базікати і говорити про те, що буде в 2018 році, й чи будуть російські клуби виступати в єврокубках. У нас через цю балаканину і гинуть люди”, — сказав у коментарі “Гордону” заслужений тренер з футболу В'ячеслав Грозний.

Тренер вважає, що економічні преференції для низки країн є більш значущими, ніж реальна загроза всьому світу. “І Німеччина, і Франція знають, що точиться війна і чиї війська на нашій території, але вони ховають голову в пісок і кажуть, що “ми Росію чогось там позбавимо в далекому 2018 році”. Це не можна міняти на життя людей! Панове європейці, нам уже погано, краще введіть війська і допоможіть нам”, —заявив В.Грозний, якого цитує “Кореспондент”.

“Ми патріоти, і ми все одно об'єднаємося і переможемо! Ніяких “Новоросії” та інших “бісів” не буде”, — підсумував він.

 


Про Захід