Закарпатці робитимуть деталі до літаків

Опубліковано:





 Підготовча робота по виробництву завершується.

Адміністрація ДП “Закарпатське вертолітне виробниче об'єднання” (директор Іван Дзябко) спільно з профспілковим комітетом підприємства (голова Василь Мадар) у важкий період фінансово – економічної кризи шукають шляхи виходу з неї, намагаються вирішувати питання соціально – економічного захисту працюючих.

На підприємстві, яке розташоване в гірській глибинці Закарпаття – віддаленому селищі Дубове Тячівського району – силами фахівців завершується підготовча робота для серійного виробництва антенної техніки та прив'язних систем, запчастин до літаку АН-32. Підприємство готове виконати всі замовлення Концерну “Укроборонпром” щодо дрібновузлової збірки деталей для потрібного виробництва різних видів продукції згідно потреб військово-промислового комплексу.

Інша проблема, яка хвилює керівництво та профком ДП “Закарпатське вертолітне виробниче об'єднання” – погашення існуючої заборгованості з виплати заробітної плати. З даного питання вони звернулися до керівників Концерну “Укроборонпром” і сподіваються на чимскоріше його вирішення.

На ФОТО: директор ДП “Закарпатське вертолітне виробниче об'єднання” Іван Дзябко (праворуч) та голова профкому Василь Мадар обговорюють перспективи розвитку підприємства.
Сергій Баранчиков, завідуючий відділом організаційно-гуманітарної роботи Закарпатської облпрофради, фото автора


Про Захід