За жорстоке вбивство закарпатець може сісти до тюрми на 15 років

Опубліковано:

У січні 2016 року в селі Люта Березнянського району трапилося жахливе вбивство. Мешканці села побачили кров на снігу на подвір'ї сусіда. Перед тим там відбулася бійка. Про це селяни повідомили поліцію. На місці правоохорнці знайшли в будинку закривавлене тіло 55-річного чоловіка. Як стало відомо, загиблий мешкав в Ужгороді, а в Люту приїжджав у батьківську хату, працюючи там по господарству. Допомагав йому 65-річний сусід. Чоловіки часто вживали разом алкоголь. Того січневого дня ужгородець, приїхавши в село, відправився до товариша-сусіда. Першу вони розпивали спритні напої, а потім почали сваритися. Що стало причиною сварки невідомо, адже вбився говорити про це відмовляється.

Сварка переросла в бійку, під час якої вбивця почав бити потерпілого палицею. Зрозумів, що накоїв тоді, коли бідолашний уже був мертвий. Після цього винуватець заніс тіло до будинку та почав приховувати сліди вбивства. Але в нього нічого не вийшло: свідками конфлікту були сусіди.

За фактом навмисного вбивства розпочато кримінальне провадження. Винуватець свою вину заперечував, розповідаючи правоохоронцям різноманітні версії події. Однак відповідно до висновків експертизи, його вина доведена.

Наразі обвинувальний акт уже в суді. За вбивство мешканець Лютої може сісти до тюрми на строк від 7 до 15 років, – інформує Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

Про Захід