Деякі ужгородські вулиці залишаться без газу

Опубліковано:





 З 8 по 12 вересня 2014 року по вул. Декабристів, 35, 53, 54; вул. Джамбула, 54; вул. Лисенко, Томчанія, Механізаторів, Рильського в м. Ужгород буде припинено газопостачання для проведення планового технічного обслуговування внутрішньобудинкової системи газопостачання.
Як повідомляє ПАТ “Закарпатгаз”, в помешканнях за адресами: м. Ужгород, , пр. Свободи, 1, 46, 48, 50, 54, а також с. Кибляри, с. Невицьке, с. Н. Солотвино, с. Мала Добронь, вул. Головна, Шевченка планово-технічне обслуговування буде відбуватись без відключення від газопостачання.
“Закарпатгаз” просить забезпечити доступ до лічильників газу для їх демонтажу з метою проходження періодичної чергової державної повірки споживачів по пр. Свободи в м. Ужгород.
Для переукладання Договорів про надання населенню послуг з газопостачання, всім споживачам по вул. Декабристів, 35, 53, 54; вул. Джамбула, 54; вул. Лисенко, Томчанія, Механізаторів, Рильського в м. Ужгород підготувати пакет документів, з яким можна ознайомитись на офіційному сайті “Закарпатгазу”.

Мукачево. нет


Про Захід