На Закарпатті поліція затримала вантажівку з незаконним лісом (Фото)

Опубліковано:

Вчора, 25 березня, майстер лісу повідомив мукачівських правоохоронців про те, що в Мукачівському районі незаконно рубають дерева. На місце нагайно прибули представники Управління захисту економіки та група швидкого реагування. Біля села Пістрялово, в урочищі “Ньодь Лігед” поліцейські зупинили вантажівку, заповнену деревиною, масою приблизно 8,5 куб м. Дозвільних документів на перевезення деревини не було. Буквально в декількох метрах поліцейські виявили пеньки, які підходили до зрубаних дерев. Сума збитків оцінюється у 73 тис грн. Водій пояснив правоохоронцям, що він тільки грузив і вивозив деревину на прохання свого знайомого, а про точне місце доставки йому ще мали повідомити…

Відомості про незаконну вирубку лісу вже внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Наразі слідство встановлює осіб, які здійснювали вирубку. За скоєне винуватцю загрожує штраф від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арешт на 6 місяців, або позбавлення чи обмеження волі на 3 роки.

Наразі вантажівка знаходиться на спецмайданчику мукаівської поліції, – інформує Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

Про Захід