Щодо поширення недостовірної інформації про діяльність ПАТ «Закарпаттяобленерго»

Опубліковано:

Цими днями в мережі Інтернет поширено інформацію з метою дискредитації та завдання шкоди діловій репутації ПАТ "Закарпаттяобленерго". Зокрема, окремі ЗМІ проінформували про нібито "…розпил мільйонів гривень на закупівлі кабельно-провідникової продукції". 

З цього приводу повідомляємо. ПАТ "Закарпаттяобленерго" як ліцензіат у сфері передачі та постачання електричної енергії у своїй діяльності керується виключно чинним законодавством України. Свою роботу компанія базує на принципах корпоративної та соціальної відповідальності. Фінансово-господарська діяльність товариства підлягає постійному контролю з боку Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, Антимонопольного комітету, Держенергонагляду тощо. 

ПАТ "Закарпаттяобленерго" звертається до всіх представників мас-медіа з проханням у майбутньому утриматися від оприлюднення неперевірених та недостовірних даних, які свідомо направлені на шкоду репутації Товариства. Крім того, подібні публікації заважають ПАТ "Закарпаттяобленерго" ефективно працювати над забезпеченням сталого енергопостачання Закарпатської області.

Прес-служба ПАТ "Закарпаттяобленерго"

Про Захід