Терористи стріляли по українських позиціях з танку, – штаб АТО

Опубліковано:

Минулої доби, 14 березня, ворожі бандформування в зоні АТО обстріляли наші позиції 42 рази. Найбільша кількість обс трілів — 29 — була здійсненана Донецькому напрямку. На Маріупольському напрямку 12 обстрілів, а на Луганському 1.

Терористи обстрілювали наші опорні пункти у Зайцевому Майорську та Новгородському, використовуючи кулемети великих калібрів, стрілецьку зброю, гранатомети та міномети.

Крім того, бойовики гатили по наших позиціях з великокаліберних кулеметів та АГС біля Пісків, Верхньоторецького та Луганського. Біля Авдіївки стріляли з АГС та міномета.

Ввечері, близько 19:00 проросійські найманці біля Новотроїцького, що на Маріупольськомц напрямку, обстріляли наші позиції з танку та з мінометів.

Стріляли терористи і в Широкиному, Мар'їнці, Талаківці та Красногорівці використовуючи стрілецьку зброю, кулемети великих калібрів та гранатомети.

Подекуди наші бійці були змушені відкривати вдповідний вогонь. Використовували гранатомети та стрілецьку зброю, – інформує прес-центр штабу АТО.   

Про Захід