Валерій Пацкан: я за те, щоб на наступному тижні ми все таки отримали нову коаліцію та новий уряд

Опубліковано:

Перезавантаження чинного уряду необхідне. Таку думку висловив народний депутат від фракції "Солідарність" у Верховній Раді Валерій Пацкан під час ефіру на телеканалі "112 Україна".

Про це політик написав на своїй сторінці у фейсбуці: 

"Моя позиція у цьому питанні залишається незмінною – ми мусимо добитися перезавантаження уряду. 
Мене тішить, що у владних кабінетах нарешті почули суспільство, яке вимагає зміну Кабінету міністрів. Якщо хтось зараз стверджує, що ми не можемо переформатувати уряд через брак голосів і доведеться проводити позачергові вибори, то це повний абсурд. На сьогоднішній момент, згідно з соцопитуваннями, до парламенту потрапляють до 8 політичних сил. З них чотири – проросійськи налаштовані. На мою думку, цього допустити не можна.
Президент чітко говорить: сідайте за стіл та домовляйтеся, не можна повторити помилки 2005 року. У нинішній коаліції виключно продемократичні політичні сили, які були по один бік барикад під час Революції гідності і ми просто повинні дійти згоди. 
Я за те, щоб на наступному тижні ми все таки отримали нову коаліцію і новий склад уряду. Можливо 2,3,5 міністрів залишаться і в новому Кабміні, але лише у випадку, якщо вони чітко відзвітують про свою роботу й доведуть, що їхня робота в уряді повинна продовжуватися", – написав Валерій Пацкан.

Про Захід