Закарпатці просили матеріальної допомоги у Андрія Сербайла

Опубліковано:





Десятеро закарпатців звернулися до першого заступника голови Закарпатської облдержадміністрації Андрія Сербайла під час прийому громадян у вівторок, 2 вересня.

Більша частина звернень – про сприяння в отриманні матеріальної допомоги на лікування. Стосовного кожного випадку Андрій Сербайло доручив управлінню соціального захисту вивчити ситуацію та забезпечити грошові виплати заявникам.
Пан Михайло з Перечинскього району звернувся з проханням допомогти відремонтувати квартиру. Чоловік є інвалідом ВВВ, самостійно не має змогу привести помешкання до ладу. Андрій Сербайло пообіцяв звернутися до керівника Перечинської РДА та вирішити питання з наданням необхідної допомоги для проведення ремонту.
Заявниця з Хустського району клопотала про повернення її доньки на роботу. На думку жінки, доньку було незаконного звільнено, тому вимагає якнайшвидшого відновлення на посаді. Андрій Сербайло запевнив – справу буде розглянуто відповідно до вимог чинного законодавства та прийнято відповідні рішення.
Також мешканка Ужгорода просила посадовця сприяти у працевлаштуванні на посаду лікаря-кардіолога в обласний кардіологічний диспансер. У результаті звернення, керівнику обласного управління охорони здоров'я доручено розглянути справу, з урахуванням кваліфікаційного рівня заявниці.

Прес-центр ОДА


Про Захід