Як розважалася молодь напередодні Дня святого Валентина у міській бібліотеці (Фото)

Опубліковано:

До Дня святого Валентина в Ужгородській міській бібліотеці пройшов соціально – розважальний захід “Під знаком Купідона”.

Саме, 14 лютого , ми звертаємося до теми кохання, бо це надзвичайних день – День святого Валентина, Всесвітній день закоханих.  Про  любов у різних її проявах, а також екскурс в історію свята і про найдавнішу “валентинку” розповіли ведучі Баран Світлана та Гузак Андріана. 

Свято відкрив представник від влади – начальник управління у справах культури, спорту,сім'ї та молоді Бобров Євген Володимирович, який привітав усіх з таким прекрасним святом і побажав, щоб кожен знайшов свою половинку.

Молодь, яка завітала на захід виявилася обізнаною в історії цього свята, і доповнювала розповідь ведучих, а також переглянули відео  про святого Валентина. Але яке б було свято, без конкурсів. А їх на заході було чимало. 

Молоді дівчата і хлопці змогли показати свої здібності  на уважність, де за декілька секунд розглянувши обрану дівчину, вони мали із  зав'язаними очима відгадати деякі деталі  зовнішності дівчини. А також для дівчат  хлопці співали так звані “серенади” – караоке, яке згодом підхоплював зал. 

Захід настільки захопив учасників, що один з них  Береній  Руслан написав і зачитав свій власний реп. 

Про здорове  та безпечне кохання, а саме про контрацепцію та методи  захисту розповіла провідний спеціаліст Ужгородського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Бабкіна Анжела Олексіївна.

З музичними привітаннями виступили солісти Ужгородського державного музичного училища ім.Д.Задора  – Стойко Ванесса, Волос Іванна, та вокальна студія “Solo mio” СЦД “Ювентус” (кер.Бабець Т.М.)  – Юзьків Сергій та Фабіан Софія.

Протягом заходу були заохочувальні призи, а також за гучними оплесками присутніх був обраний найактивніший учасник усіх конкурсів, який отримав “Грамоту переможця” за найбільшу активність, обізнаність та креативність.А також, у бібліотеці стартувала акція “Зізнайся бібліотеці в Коханні”, де всі охочі можуть на “валентинках” висловити свої почуття і зробити фото в “Зоні Кохання”.

Організаторами заходу були Ужгородська центральна міська бібліотека та Ужгородській міській центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

Інформацію підготувала бібліотекар ЦМБ Андріана Гузак

Про Захід